Priser

med teglskaller

med teglskaller

Udvendig isolering – det bedste for dit hus.

Online beregning

Priser

priser

på facadeisolering

Ønsker du priser på dit facadeprojekt, så kan du med fordel og hurtigt finde en pris indikation, af hvad dit projekt kommer til at koste.
Briiso facadeisolering er udvendig isolering, og de priser du finder på vores hjemmeside er materialernes pris eksklusive moms. priserne er vejledende og har du et projekt der er større end 100 m2, anbefaler vi at du bruger vores tilbudsskabelon, så vi kan beregne det helt rigtige tilbud til dig.
Med Briiso er det muligt at få alle traditionelle murer detaljer med, og du går ikke kompromis med et klassisk murermester udseende. Det er let at arbejde med briiso facadeisolering, og har du håndværker snilde så er det et projekt der er oplagt at gå igang med. Se eventuelt vores monterings guide her.
Det færdige resultat fremstår som et traditionelt muret byggeri, som er vedligeholdes frit i mange mange år.
Facadeisolering med teglskaller  eller murstensskaller om man vil, og pir isolering fra briiso, består af højisolerende PIR isolering som isolere op til 50 % bedre end traditionelt isoleringsmaterialer.


Kombineret med teglskaller fra Danske teglværker eller tyske teglværker, så sikrer du dig det arkitektoniske udseende som man ønsker sig.
Briiso er 100% dansk produceret, leveret fra danske værker.
Overvejer du at bruge facadeisolering med teglskaller, så kontakt Briiso på 5956 3456. Vi er klar med rådgivning, og er med fra start af projekt til afslutning af projekt. I kan også besøge vores galleri, hvor i kan se flere af de projekter, so vi har leveret til, det er kun et lille udpluk, men skulle gerne give et indtryk af hvad man kan med facadeisolering med teglskaller.

Kontor

Lager

Udstilling