Lagersalg

med teglskaller

Udvendig isolering – det bedste for dit hus.

Del på facebook
Del på linkedin
Når du deler, så hjælper du os.

lagersalg af teglskaller

Betingelser for lagersalg:

Der er begrænsede mængder af hver kollektion.

De sælges efter princippet først til mølle.

Der kan forekomme nuance forskelle på teglskaller og hjørnesten, da det ikke kan garanteres at de er fra samme brænding.

Lagersalg af teglskaller

Briiso holder lagersalg på udvalgte modeller i teglskaller.
Tilbudene gælder så længe lager haves, og med forbehold for mellemsalg, så vent ikke for længe.
For at sikre at ingen bliver skuffede, så kontakt os hurtigt, så vi kan reservere den teglskalle du ønsker dig, til dit hus.
 
 
 
 
 
Briiso facadeisolering gør det let nemt og hurtigt at montere en ny facade, samtidig med at det er muligt at få alle traditionelle murer detaljer med, og du går ikke kompromis med et klassisk murermester udseende.
Det færdige resultat fremstår som et traditionelt muret byggeri, som er vedligeholdes frit i mange mange år.
Facadeisolering med teglskaller fra briiso, består af højisolerende PIR isolerings plader med udvendige fugespor der isolere op til 50 % bedre end traditionelt isoleringsmaterialer, kombineret med teglskaller i 25 mm eller 18 mm tykkelse fra danske eller tyske anerkendte teglværker.
med det store udvalg i teglskaller, sikrer du dig den bedste pris og arkitektonisk frihed i valg af teglskal.
Generelt er udvendig isolering af vægge en rigtig god løsning, både til gamle bygninger med massive ydermure, eller hvor hulmursisolering ikke kan lade sig gøre på grund af begrænset plads i hulmuren.
Metoden er ligeså anvendelig på nye bygninger, det er bevidst flere gange at det er den bedste måde at isolere sin vægge på. 
Udvendig isolering med teglskaller benyttes også i stigende grad ved renovering af typehuse fra 60’erne og 70’erne. Ombygninger eller hovedrenovering, der indebærer nye facader eller nyt tag, kan forbedre energiforbruget for typehusene. 
Hvis der er problemer med fugt i den eksisterende facade, kan disse ofte løses i forbindelse med udvendig isolering, ligesom den udvendige isolering forebygger problemer med fugt og skimmelsvamp, som ellers kan opstå ved indvendig isolering. Derudover løser man også problemer med kuldebroerne, da disse vil forsvinde ved en udvendig efterisolering.

Kontor

Lager

Udstilling