EPD

EPD

75 % mindre Co2, end traditionelt byggeri, med mursten.

EPD

Briiso har endnu ikke udarbejdet egen EPD på Briiso eget produkt  løsning.

Men vi arbejder på at få vores egen EPD, og er i dialog med teknologisk institut pt om en løsnings model.

Briiso består af kendte sammensatte produkter, og ud fra de kendt værdier fra vores underleverandører kan man komme meget tæt på et EPD resultat, der er validt.

Informationerne til ovenstående er hentet fra relevante organisationer, kollegaer og andre leverandører, som har fået lavet EPD´på deres materiale, vi har linket til de forskellige bilag hvor vi har fundet informationerne og renskrevet det enkelt sprog.

Klima kampen er for alvor skudt igang, Der skal spares Co2 og der skal spares rigtig meget. regeringen har en ambition om en reduktion på 70% i udledningen.

Vi behøver alle at gøre vores til at begrænse udledningen af Co2, da byggeriet står for 40% af udledningen så er vi forpligtet ti lat tage det seriøst og gøre vores ypperste.

Briiso er et af de produkter som giver regeringspartierne mulighed for at opnå deres ambitioner som i øjeblikket er 70% reduktion. Ved at bruge Briiso spares der 75% på skallerne alene. besparelsen på isoleringen er lidt mindre end 60%, men tilgengæld bliver der brugt væsentligt mindre mørtel og cement.

Kontor

Lager

Udstilling